Champion

Jag har varit och tävlat igen, nu i helgen. Jesus vad jag inte trodde det skulle gå bra. Allt gick fel på morgonen. Jag är tydligen känslig för rubbade rutiner fastän jag vägrar erkänna det. ACn i bilen hade gått sönder, det var hett så in i helvete ute så vi fick ta den andra bilen, och en lånad vagn. Jag trodde jag skulle dö, någon annans vagn, det går ju inte?

Jag hade klippt manen på Benny alldeles för kort, så jag kunde inte göra mina vanliga flätor som han är så fin i. Då grät jag nästan. Och som grädde på moset var vi lite sena. Det kändes, kort sagt, inte alls bra.

Men så kom vi fram, och jag satte mig på hästen, värmde upp och red in. Och då va det som att allt bara föll på plats. Han gick som en dröm. En massa ryttarmissar från min sida, (Uuuusla pirutter, omslag i uppridningen, slog i ett byte, jadi jadi) men hästen, han dansade. Först startade jag, men när jag hade lämnat hästen och kom och fick poängen dog jag nästan. 65,5 procent. I medelsvår A.


Och sen vann vi. SM-kval, one down...

Until you

It feels like nobody ever knew me
Until you knew me
Feels like nobody ever loved me
Until you loved me
Feels like nobody ever touched me
Until you touched me
Baby nobody, nobody
Until you...

Legaly Blonde

Jag kom för övrigt in på juristutbildningen i Uppsala. Yup.

Tävlingshelg

Jag ränner mycket de här helgerna känner jag, förra veckan åkte jag på torsdagen till Umeå och kom hem på söndagen. Men det ska vi inte prata om. Den här veckan var det Gnesta. Man kan ju säga som så att det inte började speciellt bra. Jag skulle egentligen ha jobbat, så jag gav bort mina tider till Emelie. Dagen innan jag skulle åka blev hon sjuk. Jag har haft roligare än när jag med ångesten skrikande i magen satt och ringde runt till alla på McDonalds lista. Tack och lov så löste det sig till sist. Hjälp. Det var bara att packa in helvetiskt mycket prylar i bilen och ge sig av. Jösse hade jag med mig också, det är hon som stått för bilderna.

Dag 1:Nergosad under subtil filt i bilen

Bilresan var som bilresor alltid är. Lååååångtråkig. Vi åt alldeles för mycket godis, sov, tittade på sex and the city tills max, Jösses dator, tvärdog, sov lite till och ägnade resten av tiden åt att fråga om vi var framme snart.Mysgos

Vi var framme nån gång på kvällen, fråga mig för all del inte när för gäller det datum och klockslag är jag fel person att vända sig till. Benny fick en stor fin box och jag och Jösse letade toalett. Den hittade vi. Den var utrustad med en sån dör dörr med fönster. Precis. Fönster. Man såg rakt in.  Eller som stallägaren sa: "Säg hej till publiken.""Hej till publiken."