Nagelhysteri

Jag är lite deppig här. Mitt favoritnagellack, från O.P.I, är borta! Jag var övertygad om att mamma hade tagit det, men efter noggrann utfrågning har jag inte fått henne att erkänna. Fan. Och jag vet att hon har lånat det. Men nu är det puts väck. Det är så fint, alldeles perfekt bubbelgumsrosa. Och nu finns det inte. Gah.

Måste nog iväg till Gävle sen och köpa nytt. asos.com är den enda sida jag vet som säljer O.P.I, men de skickar inte smink till Sverige. Tår i ögat.


Böcker böcker böcker!

Åh, nu kommer jag äntligen in här igen, och okej, jag har varit lite lat. Det är sommar hallå. Och jag ÄR slö. Anyway.

Sommar betyder lata dagar vid poolen (jösses pool,inte min) eller på stranden, och det betyder böcker! Jag är löjligt förtjust i böcker, men jag är inte typen som orkar plöja en massa trista deckare eller andra tegelstenar, jag läser nästan bara hjärndöd chicklitt, och jag älskar det! 80 procent av alla böcker i min bokhylla, och det är många, har omslag i ärtiga pasteller. Sen har jag mina skrytböcker, och det är två sådana som jag beställt nu. "Fashionista" av Martina Bonnier, och "Väskor - En passion" av Johanna Davidsson.

Martina Bonnier blev i princip hånad i DN av någon av de där missunnsamma, halväckliga indietyperna som hasar runt i Converse och randiga tröjor. Blä. Jag älskar Martina Bonnier. Det citatet som blev mest uppmärksammat var "Jag skulle ALDRIG köpa en kopia!" jag förstår inte vad problemet är. Snobbig blev hon kallad. Men hon har ju pengarna för det, så varför skulle hon då vilja köpa en kopia? Min gissning är att allt vanligt folk är avundsjuka på henens värld, det är visserligen jag också, men jag älskar henne ändå. Jag är fullt och fast övertygad om att jag också kommer bli sån. Jag hoppas. :)

 Den är ju helt ljuvlig. Vacker.

 
(Ebba von Sydow älskar jag också, självklart har jag hennes bok också.)