I-landsproblem

Jodå, jag har ett gäng väldigt oviktiga problem som jag tänkte roa mig med att älta en stund här. Det är inget rädda världen direkt:

Mitt rum är en svinstia. Jo på riktigt. det är HÖGAR med grejer här och jag vet inte vart jag ska börja, jag bara... orkar inte. Det ligger saker på min säng, och när jag ska sova flyttar jag dem till golvet. Och så upp på sängen igen när jag vaknar. Skitsmidigt, men inte så bra.

Jag är bitter för att jag inte har några julklappar att köpa. Det bestämdes ju så fint att vi skulle inte köpa några till varandra i år, och vad händer? Jo, så fort jag sätter ena foten (lilltånageln) i en affär är det som om hyllorna fullkomligt ÖSER över mig prylar som skulle passa PERFEKT till Emma, Jösse, Hug, Tove, Ylva eller vem sjutton som helst som jag nån gång träffat, tittat på eller hört talas om. Och mamma och pappa har jag redan handlat åt.  jätte, hrm. skoj.

Min bokhylla vill mig illa. Jag har skaffat en massa nya, fina böcker med fina omslag och förhoppningsvis bra innehåll också men de får inte plats i hyllan. Jo, om jag ställer dem lite huller om buller, men bara tanken gör mig kallsvettig. Jag sorterar mina böcker efter tema, och därmed pasta. Sen ger jag blanka fan i om jag har tillräckligt med chicklitt för att fylla tre fack, om det ändå blir ett glapp bland memoarerna. Eller, gud förbjude, EN bok över. Snälla rädda mig, jag behöver bredare rader. Plus att alla mina älskade priser inte får plats överhuvudtaget. Jag råkar vara en ganska uppmärksamhetstörstande person så tanken på att inte få briljera med alla mina troféer tilltalar mig inte det minsta.

Jag hittade en väldigt bra låt på youtube för någon dag sen, och min vana trogen satte jag Jösse på uppgiften att ladda ned sagda låt så att jag skulle kunna lyssna sönder den totalt på min Ipod. Men den fanns inte. Sur blir jag. Jag har en väldigt lång lista med låtar som jag bara kan lyssna på just på youtube, men så stark är jag inte så att jag kan kånka runt på datorn i fickan faktiskt. Den är liksom stationär den här.

Jag ska till Uppsala efter jul, för att träffa min kusin och förmodligen parta mig sönder och samman, men jag har "inget att ta på mig".  Näe oh nej, inget alls. galge efter galge med jättefina kläder men jag hittar inget bra alls. Inte ens det med prislapparna kvar duger. Lösningen lär väl bli en tur på stan i vanlig ordning. kan jua lltid köpa julklappar åt mig själv då. (...) Jamen DET var ju en bra idé! Oh yes.

Mjäkig.

Ja jag har ju ingen egen vilja så jag gör väl denna också: :)

Skriv ditt namn med lillfingret: Malin
Skriv ditt namn med armbågen: Malin

Skriv ditt namn med pannan: Mjqaolk8ihj (Ja, jo, M:et är ju rätt där, och "a", "l" och "i". Öh, och, hrm, lite extra saker...)
Skriv ditt namn med foten: malinm
Skriv ditt namn med näsan: Malin
Skriv ditt namn med örat: ,.0ki nj (Precis rätt.)
Skriv ditt namn med munnen: malin

Gud vad jag kan.

Och tja Jösse, du vet väl vad du ska göra antar jag, hehehe.... :)


 MEN

Happ, ja nu var det dags igen då. Jag tycks ägna hela dagar åt att sitta och sura. Känner inte för att ändra på det faktiskt. Jag sitter rätt bra här i mitt hörn känner jag. Lika bra att vänja sig.

Skönt att sjunga iaf, skulle kunna ägna mina dagar åt det istället. Det går liksom inte att tänka efter då, det är som ett träningspass, fast för rösten istället för kroppen. Rena terapin. Ju svårare sång desto bättre känns det när man märker att det blir rätt.

Syld

Fortfarande förkyld. Hostar och rosslar och låtsas som att jag egentligen mår prima. Gladde mig själv med att beställa hem en mysig tröja, har förtvivlat få mysiga tröjor. Den här är från asos.com, min favoritsida. Gud jag skulle köpa upp alltihop om jag bara hade pengar till det. Ska nog ta en vända till snart, kände att jag behövde kanske... ett armband eller nåt. Kläder och smycken går inte att få nog av. Eller skor. Eller handväskor. Eller... ja ni fattar.Sen så är min garderob otroligt urrensad nu så förutom att det bara finns en massa snygga kläder som sitter bra i den nu så behövs det fyllas upp lite, vilket jag uppskattar till fullo. det är en uppgift jag tar på stort allvar.

Hade sång igår, mindre bra när man är sjuk, men det måste ju sitta till lucia, hrm. Mindre nöjd med min "omgivning" där, med en smärre omskrivning. Svårt att hålla tonen med en ylande hyena bredvid sig. Gaah. Var nu en snäll Malin, fy fy. Inte snällt sagt. Men jag tror att jag har övat upp mig lite till nu, för jag hade inte klarat såna här toner förut. Weee. :)