Hihihi. Lektioner och knäppa lärare.

Religion:

Lärare: "Ja, och enligt hinduismerna ska då alltså livkraften vara sammankopplad med förökningen, och det anses skamligt att inte ha några barn."
Här reser jag mig upp och ska gå på toaletten.
"Ja ursäkta, jag skulle bara gå på..." Innan jag hinner avsluta meningen med "...på toaletten." avbryter läraren mig:
"Jaha, jag trodde du skulle säga att du skulle gå och skaffa barn!"

Aktie och penningmarknad:

Lärare: "Fusklappar är det allra bästa sättet att lära sig saker på!"

Elev sitter och sover på lektionen:
Lärare: "Men Erik hur går det?"
Erik: *vaknar* "Jodå det går bra, har sovit lite dåligt ett tag bara..."
Lärare: "Jaha, sitter du och spelar nätpoker hela nätter eller vad?"
Erik: "Nja, jag ser på tv..."
Lärare: "Jaha, jag tänkte annars att du kanske hade skaffat nån ny tjej, då brukar man också...se ut lite...sådär..."

Åh jag dör.

Jag skäms lite över mig själv här, det gör jag faktiskt.

Såhär är det gott folk, i september någon gång åkte jag med min kära mor till Stockholm och tittade på balklänningar. Fråga mig inte varför, ingen vettig människa tittar väl på klänning till studentbalen ett år i förväg, eller hur? Jodå, min mamma gör, hon gillar nämligen att ha "gott om tid" på sig.

Ja, och det gick ju som det gick. Jag, som var fullt övertygad om att jag skulle ha en ljusgrön klänning matchad med min ögonfärg, fann mig själv åka hem med en mörkblå klänning, som jag blivit påprackad av min ganska så bestämda mor, som helt enkelt inte ville titta på fler efter att vi hade hittat den där.

Så nu, ett par månader senare, är jag redan trött på den. Missförstå mig rätt, visst är klänningen jättefin, den sitter som ett smäck desutom, men den är inte som jag önskade mig. Jag vill fortfarande ha en grön, gärna i ett sånt där härligt chiffongmaterial, men hur ska man föra fram för sin mor att man tröttnat på en klänning man aldrig använt? Jag kan ju se mig själv med argumenten : "Ja men den har ju hängt framme för länge, så nu vill jag inte ha den..."

Dessutom har jag skor och väska till, i silver. Jag ville inte ha silver heller, jag ville ha GULD! Helvete att jag är så svag. Så nu tänker jag fota min klänning och lägga ut den på Blocket och Tradera, för jag tänker inte gå på balen i den där. JAG ska ha en GRÖN. Och imorgon ska jag köpa guldfärgade sandaletter som är helt underbara.

Ja jösses

Det vetefan hur jag hamnade här såhär okristligt tidigt. Attans. Men jag måste börja öva, måste upp ännu tidigare imorgon, skolan börjar. Inte för att det är nåt att jubla över, mitt schema påstår bestämt att min första lektion är Svenska C med Patrik. Känner jag honom rätt kommer det ta honom ca en kvart, sen så har han med all säkerhet delat ut en uppgift i stil med att skriva en sjusidig uppsats om hur vårt lov var, komplett med källhänvisning, metod och syfte, att lämna in dagen efter, eller ännu hellre vid lektionens slut. Sen så ska vi säkert läsa en bok under tiden också.
Va? Nej jag är visst inte bitter...

Ja gud ja.

Hej där!

Tänkte väl börja med att presentera mig lite, känner mig väldigt duktig här som startat upp en blogg fem år efter alla andra, men vadå, bättre sent än aldrig, haha.

Namn: Malin

Bor: Storvik, det ligger i Norrland, utanför Gävle. Vi är mastiga 2400 invånare, alla känner alla, noll privatliv.

Vill: Ha ett liv, eller bara fritid om det kan ordnas. Mitt liv just nu är indelat ungefär som följer: 60% skola, 20% hästarna, 10% pojkvän och 10% vänner. Notera att tid för läxläsning inte får rum, det får jag göra på håltimmar och tågresor.  Vid datorn sitter jag på pojkvännens och vännernas tider, för msn ingår som umgänge sett ur min synvinkel. Dåligt, jag vet. Gör det bättre själv då!

Gillar: Att umgås med mina vänner, de är så mysiga. Förlorade Ylva till Bollnäs men vi har ett distansförhållande, haha. Tackar Gud för Msn och mobiltelefoner. Min pojkvän får också en hel del uppmärksamhet. Jag läser betydligt mer än jag borde, jag har ju skola att tänka på egentligen men jag kan ändå, kan vi säga. Jag gillar musik, har en osund förkärlek för alla former av krämiga ballader  med ogenerade tonartshöjningar på slutet, lyssnar på Svansjön utan att skämmas, handlar kläder helt utan hämningar, går det att köpa samlar jag på det. Min plånbok borde ha kodlås. Skor har jag också ett pinsamt antal, men jag försvarar mig med att jag använder ju alla... Tycker även om att läsa dåliga fanfics, eller ännu hellre bra sådana, mest HP men LotR funkar det med. Sen blir jag inspirerad och skriver egna, gärna med överperfekta Mary-Sues baserade på mig själv.

Dissar: Linda Rosing, eller bara pantade brudar i allmänhet. Jösses så arg jag blir.

Det var väl egentligen allt såhär långt, nu ska jag återgå till min nya Westlifeskiva, måste öva på tonartshöjningen där...