Fölåt

Alltså, jag har förvandlats från mitt vanliga, öh, fantastiska jag, till en väldigt paranoid och needy människa. Och fullständigt överkänslig. Jag ska bara be att få be om ursäkt för en hel del dumma saker som jag kan tänkas kläcka ur mig.

Nå gänget, är det någon som känner att den mår bra just nu? Det verkar onekligen vara ganska deprimerat på alla utposter, så att säga dårå.

"Ven conmigo y dame fuego para amar, y damelo..."

Kommentarer
Postat av: hugen

hoppas det snart går över. för alla. så vi kan återgå till att vara,, humm,, kanske inte normala, men iaf nåt bättre än det här..

2007-09-11 @ 13:07:50
URL: http://hugen.blogg.se
Postat av: jösse

skulle jag ignorera det där inlägget eller vad var det? kanske bäst det. men faktiskt, (och vadå film i onsdags, jag såg ingen film med emma i onsdags, plus att det var du själv som inte ville komma av nån anledning som är för taskig att skriva här, vi kollade film ifredags och då ville vi ju att du skulle komma ju. förstår inte problemet.) alla kan inte umgås allihopa hela tiden. jag surar inte ner mig om du och emma så skulle tälta ihop i tre veckor utan att jag visste något liksom. nu låter jag grinigare än jag är, bara så du vet. jag är inte alls grinig, men jag lär ju också få säga vad jag tycker.

2007-09-11 @ 13:23:34
Postat av: Emma

jag instämmer typ med jösse här. Jag är lite arg på dig just nu så det är nog bäst att jag inte skriver ngt mer.

2007-09-11 @ 18:25:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback