Oh Lord

Fick lite ryck idag, pappa tyckte att mitt rum var "äckligt" så jag tänkte att jamen bra, då dammtorkar vi hela baletten då. Började plocka ur min enorma bokhylla, upptäckte efter fem minuter att detta var ju trist så in i helvete, så jag kallade på förstärkning. Jösse anlände och satt sedan på min säng och sorterade mina böcker, gick igenom mitt smink, mina parfymer och mina smycken. JAG tyckte att det var himla trevligt, hehe. fint blev det iaf, när jg äntligen var klar, och det kan jag lova, det tog sin lilla tid.

Så nu när mitt rum är rent och fint tänker jag kräva de där nya bokhyllorna och barbordet (Idé totalsnodd från Jösse, of coooooourse) som min mamma lovade mig i ett svagt ögonblick.

Åh, och så skulle jag titta på ny telefon igår. Varenda jäkel till försäljare jag pratade med ville sälja mig exakt samma telefon som Emma köpte för ett par dagar sedan. Jag sa till dem att min bästa kompis nyss köpt en och hon mördar mig på fläcken om jag kommer med en likadan. Så det så. Men jag hittade min nya bebis. LG Shine kommer bli min om ett par dagar, hehehehehe.

Och så försöker jag avsluta min bok (*host*Jösse*host*) men det går minst sagt trögt. Jag vill helt enkelt inte bli klar, detta är ju alldeles för roligt!

För övrigt så fick jag ett ännu värre ryck för någon dag sedan, när jag gick igenom mina garderober. Alla som känner mig vet exakt hur jag känner inför mina garderober (=Mina bebisar)

Vad jag gjorde var att jag räknade mina plagg. Det är icke en fullständig lista, jag har ju lite it vätten, men igår så fanns det följande i i skåpen. (Titta bort om ni inte bryr er, haha)

39 linnen
7 skjortor
41 tjocktröjor, långärmade tröjor etc.
31 t-shirts
3 kavajer
20 klänningar
32 partytoppar, tunikor etc
2 par tjocka leggings
12 par shorts
3 par byxor
15 par jeans

Summa summarum 153 överdelar och 41 underdelar. Very interesting. Och jag slutar ändå aldrig att handla. Hum.

Kommentarer
Postat av: Ylva

Oh Lordy. 12 par shorts? 41 tröjor? Gosh.

2007-08-01 @ 00:27:13
Postat av: Tove

Själv har jag fyra jeans, inga shorts. Jag tror att du och jag tävlar i olika klasser! Du i flest antal plagg, jag i minst kanske?! :P

2007-08-01 @ 09:09:41
Postat av: Emma

vadå?! varför ska man sluta handla, det vore ju bara dumt...eller hur?! ;P Många pussar till Storvik!!!!

2007-08-05 @ 17:39:50
URL: http://emmis888.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback